Stravičan dan u Živogošću: na magistrali izgubljena dva života

Stravičan dan u Živogošću: na magistrali izgubljena dva života

Dva vozača poginula su na cesti u Živogošće u četvrtak u roku od tri sata na potezu od oko kilometar udaljenosti.

Oko 11,45 osobni automobil je sletio van kolnika prilikom čega je jedna osoba smrtno stradala. Radi se o vozaču koji je bio sam u vozilu koje je potpuno uništeno tako da je doslovno neprepoznatljivo.  

U roku od tri sata dvije osobe poginule na Jadranskoj magistrali: nakon izlijetanja automobila s ceste, tek kilometar dalje motociklist se zaletio u zaštitnu ogradu

Tragedija na Jadranskoj magistrali: u prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba, promet na tom dijelu ceste do daljnjega zatvoren

Vozio je iz smjera Dubrovnika i na mjestu gdje je poduži pravac, na predjelu kod kampa Dole u Živogošće Blato, prije zavoja, sletio s magistrale. Vozio je kosinom nasipa ispod kolnika i udario u stablo od kojeg se zatim i odbio.

Obaviješteno je državno odvjetništvo koje je ovlastilo službenike Policijske postaje Makarska da provedu očevid.

U 14,35 sati na udaljenosti od oko kilometra motociklist je udario o zaštitnu ogradu u zavoju kada se prođe Franjevački samostan u Živogošću Porat i na mjestu poginuo.

Bio je sam na vozilu, a radi se o stranom državljaninu s kojim je u grupi bilo još motociklista. Policija provodi očevid i za tu nesreću.

Piše K. M. B./PSD

Foto Ivo Ravlić / HANZA MEDIA

na vrh članka