Policija u Širokom Brijegu zaplijenila marihuanu četvorici mladića

Policija u Širokom Brijegu zaplijenila marihuanu četvorici mladića

Policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg su utorak 28. svibnja u večernjim satima u mjestu Kočerin zatekli četvoricu mladića s područja Širokog Brijega tijekom konzumacije marihuane.Oni su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanaja u promet opojnih droga na parking prostoru ispred poduzeća “Termo staklo” u osobnom motornom vozilu marke BMW zatekli i legitimirali četiri osobe.

Nakon legitimiranja policijskim službenicima su naprijed navedeni dobrovoljno predali PVC prozirnu vrećicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom, bojom i mirisom asocira na opojnu drogu “marihuanu”.

U prostorijama PU Široki Brijeg otvorena je kriminalistička obrada nad osobama te su isti ispitan u svojstvu osumnjičenika za KD “Posjedovanje i omogućavanje uživanja” iz čl 239 KZ F BiH, a izuzeta zelena biljna materija bit će upućena na viještačenje.

O navedenom događaju izvješten je tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu kojem će biti upućeno odgovarajuće izvješće, prenosi Jabuka.tv

Pogled.ba

na vrh članka