U Hrvatskoj okrunjena Miss Turizma svijeta, ova ljepotica je odnijela pobjedu

U Hrvatskoj okrunjena Miss Turizma svijeta, ova ljepotica je odnijela pobjedu

Hrvatska je ove godine dobila  veličanstvenu  priliku  da  bude  domaćin  svjetskog izbora Miss Turizma svijeta 2019., a na natjecanju je sudjelovalo 40 ljepotica iz cijeloga svijeta. Titulu Miss Turizma svijeta 2019. odnijela je predstavnica Australije, Julijana Nikolis. Prva pratilja je predstavnica Poljske, druga predstavnica Finske, treća pratilja je predstavnica Sjevernog Cipra, dok četvrta pratilja dolazi iz Ugande.

Hrvatska predstavnica, Vodičanka Paula Srdarev pasirala se među dvadeset najljepših te je ponijela i titulu Model of the world.

Prema pravilima  licencije  Miss Turizma Svijeta  djevojke su se predstavile u četiri modna izlaza.  U prvom izlazu pokazale  su nacionalne kostime  svojih zemalja, zatim su se  predstavile  u casual izdanju, nakon  čega  je slijedila kolekcija kupaćih kostima, prenosi Index.hr. U posljednjem predstavljanju finalistice su  pokazale  svečane,  večernje haljine koje  su  za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih  zemalja.

Pogled.ba

na vrh članka