Milijarderi u poznatom dubrovačkom klubu odbili platiti račun od 50.000 eura, pa završili u policiji

Milijarderi u poznatom dubrovačkom klubu odbili platiti račun od 50.000 eura, pa završili u policiji

U dubrovačku Luku Gruž uplovila je proteklog vikenda jedna od najvećih jahti na svijetu. Vlasnik jahte 'Yas' dužine 141 metar je emir Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, a njome se često služi i njegov sin princ Mohammed. I čini se da su princ i njegova ekipa otkrivajući čari dubrovačkog noćnog života izazvali aferu o kojoj se naveliko priča u kuloarima.Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od VIP uzvanika s jahte Yas u Revelinu je tijekom večeri častio zgodne hostese po klubu skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo društvo Princa Mohammeda sve dok nije došao račun od 50 tisuća eura.

Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je, kako piše Dubrovački dnevnik, odbio platiti za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Muškarca mlađe životne dobi priveli su u Policijsku postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna. S 'neplatišom' je bila i ženska pratnja u policiji gdje su očito nakon otrežnjenja i šoka shvatili da su navedeni iznos i naručili, ali i popili.

Ni iz policije, niti iz samog Culture club Revelina nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik, jer je i inače poslovna politika tog kluba da se ne oglašavaju po pitanju VIP osoba bez njihovog pristanka

Tatin sin, zgodni princ je prije dvije godine bio u Hrvatskoj. Iako je obišao cijeli svijet, Dubrovnik ga je oduševio očito toliko da ga je ponovno posjetio.

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Tvrtke njegova oca broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

Pogled.ba

na vrh članka