Fotografija koja slama srca: Otac i blizanci poginuli u prometnoj nesreći kod Požarevca

Fotografija koja slama srca: Otac i blizanci poginuli u prometnoj nesreći kod Požarevca

Aleksandar Pešić (42), njegova majka Stanica i osmogodišnji sinovi blizanci nastradali su od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod skretanja za Požarevac kada ih je u njihov Citroen, iz još uvijek neutvrđenih razloga, udario Adem Smail (49) svojim Volkswagen Sharan.


Aleksandar, njegova majka i jedan od sinova izdahnuli su na licu mjesta i hitne službe koje su pozvane da pomognu ozlijeđenima mogle su samo konstatirati smrt. Drugi dječak, za koga se cijela Srbija danas molila, izgubio je najtežu bitku u Urgentnom centru u Beogradu, gdje je bio prebačen zbog teških ozljeda.

Aleksandar je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero na odmor. Kako je razveden od supruge, dječaci su kod njega bili na ljetnom raspustu.

- Planirali su se malo odmoriti, jer su dječaci na raspustu. On i Slavica borili su se za tu djecu, dobili ih izvantjelesnom oplodnjom. Ne smijemo ni da pomislimo kako je Slavici - kazali su jučer za "Blic" poznanici obitelji Pešić.

Dječaci su živjeli s majkom, koja je medicinska sestra u Kniću, u Oplaniću, prenosi Avaz. Ipak, redovno su posjećivali oca i bili su izuzetno bliski.

- Saša je bio vezan za djecu. Sinovi su mu bili srž života. Ranije je imao problema, bio je na Kosovu, ali su ga dječaci oporavili. Svojevremeno je radio kao osiguranje u prodavnici, a nedavno je promijenio posao - navode Sašini poznanici.

Aleksandru je brat preminuo, a on je živio s majkom Stanicom i ocem Dragutinom, koji navodno boluje od Parkinsonove bolesti.

U automobilu Adema Smaila u trenutku sudara nalazili su se njegova supruga i dvoje djece. Srećom, nitko od njih nije ozlijeđen. Smail je uhićen ubrzo nakon nesreće i određen mu je pritvor.

Pogled.ba

na vrh članka