Srđanu su ispratila brojna poznata lica, shrvani brat je stigao iz Španjolske

Srđanu su ispratila brojna poznata lica, shrvani brat je stigao iz Španjolske

Mnoštvo je Splićana u srijedu u popodnevnim satima na splitskom groblju Lovrinac stiglo odati počast i posljednji se puta oprostiti sa Srđanom Ivanišević, sestrom legendarnog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića.

Nakon duge i teške bolesti, u 53. godini života preminula Srđana Ivanišević, sestra najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena

Tata Ivanišević oprašta se od voljene kćerke: Moja Srđana je bila puno bolesna u životu, ali uvijek je bila snažna i pozitivna, bila je društvena, superinteligentna... Srce na kraju nije izdržalo​

Srđana je umrla u 53-oj godini u jednoj zagrebačkoj bolnici nakon operacije srčanih zalisaka. Njoj je prethodila duga borba s teškom bolešću i posljedicama koje joj je ostavila na zdravlje. Srđanina je smrt duboko potresla brata joj Gorana, koji je tužnu vijest o njenom preranom odlasku primio tijekom sudjelovanja na Legends Cupu u Mallorci.

Puno prije termina sahrane rodbina i prijatelji u dugoj su koloni tiho i strpljivo čekali na žalovanje ožalošćenoj užoj obitelji.

Viđeni su i brojni poznati Splićani, između ostalih i glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom BoranomMarko Ljubičić, otac tenisača Ivana Ljubičića, Suzana ŽunićNikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza, Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, psihijatar Ivan Urlić i tenisač Mate Delić. Stigla je i Goranova bivša supruga Tatjana Dragović sa sinom Emanuelom.

Piše Tanja Šimundić Bendić/PSD

Foto Duje Klarić/ Hanza Media, T.Š.B.

na vrh članka