Srpska bodybilderica uhvaćena s drogom od devet milijuna eura?

Srpska bodybilderica uhvaćena s drogom od devet milijuna eura?

Mediji u Srbiji pišu da je srpska bodi-bilderica O.U. (39) lišena slobode u Rumuniji zbog sumnje da je sudjelovala u švercu 750 kilograma kanabisa, vrijednog skoro devet milijuna eura.

Kako su prenijeli rumunjski mediji, osim bilderice, koja je 2015. bila miss bikini Jagodine, slobode su lišena još dvojica srpskih državljana – M. D. i M. S.

Međutim, ove informacije nisu potvrđene iz rumunjske policije, već se samo navodi da je za volanom minibusa sa registarskim tablama Srbije bio jedan Srbin, dok se drugo dvoje, za koje mediji tvrde da su lišeni slobode, ne spominju u priopćenju vlasti.

“Skoro tona kanabisa, koja bi na crnom tržištu dostigla vrijeednost od devet milijuna eura, otkrivena je prošle nedjelje na graničnom prijelazu iz Bugarske u Rumunjsku. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin M. S. (32), granična policija zaustavila je zbog rutinske kontrole. Međutim, tokom pregleda u dijelu za skladištenje robe pronađene su bijele vreće u kojima je upakirana u providnu foliju bila supstanca sa mirisom kave. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je riječ o kanabisu”, navode izvori rumunjskih medija.

Prema izvorima iz tamošnje policije, istovremeno, zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumunjsku, na granici se pojavio i BMW registriran u Staroj Pazovi. U njemu su navodno bili Srbin M. D. i O.U. a lisice su stavljene i njima.

“Istragom je utvrđeno da su njih dvoje putovali zajedno sa M. S., koji je prevozio drogu u kombiju. Kako se sumnja, oni su bili zaduženi da prate, osiguraju i čuvaju veliku količinu droge. Također, utvrđeno je da su lišeni slobode namjeravali da iz Rumunjske pređu u Mađarsku”, prenijeli su izvori iz istrage.

Kako su naveli, troje Srba privedeno je sucu, a tužiteljstvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su sudjelovali u organiziranom međunarodnom švercu droge. Rumunjski mediji za sada nisu naveli da li im tužiteljstvo na teret stavlja da su kanabis krijumčarili sami ili su dio veće kriminalne grupe, prenosi “Pink.rs”.

Slobode lišena O.U. natječe se u kategoriji bikini fitnes. Javnosti je postala poznata nakon što je gostovala u TV emisijama i govorila o bodybuildingu, ali i borbi sa tumorom, javlja “Informer”

Izvor: HMS

na vrh članka