244 radio

Mladoženju pretukla mladina rodbina, policija ga spašavala od bijesne rulje - video

Mladoženju pretukla mladina rodbina, policija ga spašavala od bijesne rulje - video

Mladoženju je bijesna rulja istjerala s vlastitog vjenčanja nakon što je upala njegova prva žena i obavijestila mladenku da on već ima ne jednu, već dvije žene.Asifa Rafiqa Siddiqija, koji je opisan kao bradati, jaki muškarac u srednjim 30-tim godinama, gomila je gurala i šamarala, a njegova košulja i hlače su bile poderane u kaosu koji je uslijedio nakon otkrivenja. 
Sve se dogodilo u gradu Karachi.

Mladoženju, koji se završio ispod autobusa gdje se sakrio, spasile su nepoznate osobe.

Poligamija je legalna u Pakistanu.

Međutim, iako muškarac može imati čak četiri supruge, mora dobiti pristanak svojih prethodnih supruga prije nego što se ponovo oženi. Čini se da gospodin Siddiqi nije ispunio ovu obavezu, piše BBC. 

A kako se sve odigralo?

Što je bilo sestro“, upitao je netko s mladenkine strane kada se pojavila prva žena.

A Madiha Siddiqi odgovorila je da je mladoženja njen muž i otac dječaka kojeg je povela sa sobom. Potom je otkrila i da se potajno oženio drugom suprugom, za što je saznala kada je pročitala njenu poruku. Prvo je to negirao, a zatim priznao.

Nije posve jasno što se zatim dogodilo, ali je policija za BBC izjavila da su rođaci mladenke navalili na mladoženju, pocijepali mu odjeću i pretukli ga da je bio plavo-crn.Policajci su spasili gospodina Siddiqija i odveli ga u obližnju policijsku postaju, ali su ih mladenkini rođaci pratili. On se potom sakrio pod autobus, a u videu koji je objavljen čuju se glasovi kako mu prijete da izađe ili će zapaliti autobus.

Preplašen, on uzvikuje „minutu, minutu“, dok se sprema ispuzati. Neki ljudi su intervenirali kako bi spriječili daljnje nasilje.

Rao Nazim, šef policijske postaje Taimuriha, rekao je za BBC da još nije zabilježena službena žalba.

To je obiteljska stvar, a podnositelji žalbe trebaju ići obiteljskom sud kako bi riješili svoja pitanja“, dodao je.

Izvor:pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka