U Radišićima novi idiotizam na djelu

U Radišićima novi idiotizam na djelu

Unatoč aktivnostima kojima pojedini Radišićani pokušavaju dati svoj doprinos kako bi uljepšali brdo Butorovica nađu se oni koje ne mogu vidjeti nešto lijepo, pa u njima proradi zavist i želja da napakoste te unište nešto u što je netko uložio svoje vrijeme i trud, piše Radišići portal.

Upravo takva situacija desila se prije nekoliko dana kada su na brdu osvanule raspilana drvena klupa i do temelja razbijen kameni stol koje je napravio Radišićanin Dragan Marić- Dragać.

Kome je zasmetala klupa i stol ne znamo, tko je svoj revolt i bijes iskalio na stvarima koje su zapravo napravljene i za njegovo dobro?

Tko ne voli napredak i pozitivna događanja u našem selu?, pita se Radišići portal.

Također, ovaj portal navodi kako se na tek probijenoj stazi za bicikliste koja ide čitavom dužinom Butorovice (od groblja Krvnice do kule Herceg Stjepana) nabacivaju kamenja različitih veličina u namjeri sprječavanja biciklista ili ozljeđivanje istih.

Kome smetaju biciklisti na tom istom brdu?, pita se ovaj portal.

"Nedavno se pisalo o smeću kod groblja Krvnica, a svjedoci smo pozitivnih događanja u Radišićima koji su ugušeni zbog par idiota kojima smeta kolektivni napredak. Ako vam smeta pozitivno događanje u ovom selu okrenite se i ne smetajte drugima, jer ima nas kojima je stalo da se ova zona razvija i očuva", zaključuje se u tekstu Radišići portala.

 Izvor: Radišići portal / Ljubuški portal

na vrh članka