Veliki pas bio je užasno ljubomoran na malog pa ga se riješio na urnebesan način

Veliki pas bio je užasno ljubomoran na malog pa ga se riješio na urnebesan način

Psi mogu biti baš kao i ljudi - stvarati čudne navike, voljeti samo određene osobe, voljeti neku hranu, a neku ne podnositi, biti potišteni, tužni, lijeni ili raspoloženi za duge šetnje i tako unedogled.Isto je i s ljubomorom. Neki su psi ravnodušni kada je u pitanju igranje s drugim psima, macama i ljudima. No neki su toliko ljubomorni da jednostavno ne mogu dopustiti da njihovi vlasnici poklanjaju pažnju nekom drugom.

Ovoga puta u pitanju su dva psa koja dijele životni prostor; jedan stariji i jedan mlađi zlatni retriver. Vlasnica je odlučila maziti mlađeg, a stariji, koji bi trebao biti primjer, ponio se poput malog djeteta. Na urnebesan način odvukao je štene sa strane i uvalio se vlasnici u krilo.

Vlasnica baš nije bila oduševljena njegovim činom, manji pas to nije baš ni doživio, a vjerujemo da je mnogima, baš kao i nama, sve to jako slatko i smiješno. Ni vlasnica na kraju cijele priče nije mogla zadržati ozbiljan izgled i sakriti osmijeh, a nestašni ljubomorko dobio je čak i pusicu. Kako je sve to izgledalo - pogledajte u videu koji slijedi. 

Izvor:pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka