244 radio

Cetinski: “Živimo u stančiću od 40 m2, povezali smo se s isusovcima”

Cetinski: “Živimo u stančiću od 40 m2, povezali smo se s isusovcima”

Pjevač Tony Cetinski (50) obilježio je početkom godine tri desetljeća glazbene karijere, a u Opatiji je pokrenuo svoju školu pjevanja te se tamo i preselio sa suprugom Dubravkom (35). Priprema nove glazbene projekte i vježba uz pomoć trenera Marija Mlinarića, a podrška mu je supruga koja se, kako piše Gloria, potpuno oporavila od lakšeg moždanog udara od prošlog lipnja.

Tony i Dubravka preselili su se u Opatiju jer je, kako kažu, to grad po njihovoj mjeri.

– Za sve poslovne pothvate imamo veliku podršku gradonačelnika, gradskih institucija, ali i običnih ljudi. Zapravo živimo između Opatije i Istre s povremenim odlascima u Zagreb, ali će nas škola pjevanja još čvršće usidriti na Kvarneru. Emotivno, meni je dom bio i ostao u Rovinju – rekao je Cetinski za Gloriju. Dodao je kako sada žive u ‘stančiću’ od 40 kvadrata.

– Ništa nam ne fali. Nikada nisam bio sretniji, jer u skučenom prostoru moram biti stisnut uz svoju mladu suprugu i ne možemo se međusobno udaljiti sve i da hoćemo – rekao je Tony. Par je zajedno sedam godina, od čega šest godina u braku. Prije nego što je sreo svoju Dudu, bio je u lošoj fazi života.

– Bio sam svugdje i nigdje, uglavnom u lošem društvu i s lošim navikama. Uz njezinu ljubav svega toga sam se riješio, no njoj je to vjerojatno bio veliki stres koji ju je koštao zdravlja. Njezin moždani udar, srećom bez ikakvih trajnih posljedica, prošli smo zajedno – otkrio je Cetinski za Gloriju. Tog 10. lipnja prošle godine, Dubravku je našao na podu u njihovoj kući u Radetićima blizu Svetog Lovreča.

– Ta strašna slika mi se svako malo vraća, makar je nastojim izbrisati iz sjećanja. Taj trenutak sam pomislio da sam sve izgubio. Suprugu sam zatekao na podu, a pošto joj je tijelo bilo klonulo nakon epileptičkog napada, nisam bio siguran je li ona još ovdje ili nije – rekao je Tony. Dodao je kako je njezina duboka vjera u Boga pri tome puno pomogla.

– U Opatiji smo jako povezani s redovnicima i časnim sestrama jer nam je stan u susjedstvu isusovačke crkve. Lani smo zajedno uređivali crkveni vrt i posadili u njemu kivi – izjavio je pjevač za Gloriju. Otkrio je i kako bi htjeli još djece jer je Dubravka, kaže, majčinski tip.

/HMS/

na vrh članka