Suprugu zaključao i tukao satima, fotografije otkrivaju sav pakao

Suprugu zaključao i tukao satima, fotografije otkrivaju sav pakao

Moja sestra I.M. preživjela je pravi pakao, kada ju je suprug tri i pol sata držao zaključanu u stanu i brutalno tukao bez prestanka. Udarao ju je rukama, nogama, ali i metalnom vazom.Ovako za Srpskainfo počinje priču Z.M. (imena poznata redakciji) o torturi koju je njegova sestra prošla sa svojim nevjenčanim suprugom Predragom M. te ističe da se boji kako će se on izvući bez ozbiljne kazne.

Ovaj teški zločin se desio na području općine Prnjavor.

O kakvoj brutalnosti je riječ najbolje pokazuju fotografije pretučene žene, a njen brat kaže da je zadobila takve ozljede da je ni bliski rođaci nisu mogli prepoznati.

Na slikama se može vidjeti da su joj oba oka „zatvorena“ od podliva, teške ozljede i modrice ima po rukama, glavi i drugim dijelovima tijela.

Njen brat u razgovoru za Srpskainfo kaže da je cijela obitelj ostala užasnuta i da su svi doživjeli strašan emotivan bol kada su vidjeli kako je njegova sestra brutalno pretučena.

"Posebno se bojimo da bi on mogao djelimično zataškati slučaj jer je blizak s određenim bivšim policijskim i političkim funkcionerima. Osim toga, potreslo me i to kada sam čuo da on po gradu priča da se radilo o 'samo dva šamara'", priča brat pretučene žene.

db4b9161da0d1ba

Dodaje da je ostao šokiran kada je došao kod njega u kafić na piće i zatekao ga dok pije kavu s inspektorom koji radi na tom slučaju.

On je ispričao da je, te horor večeri, maltretiranje i premlaćivanje negove sestre trajalo tri i pol sata.

"Sve je počelo oko 23 sata, kada ju je zaključao u kući i počeo tući. Udarao ju je bez milosti rukama, nogama, nekom metalnom vazom. Tukao ju je bez prestanke sve do 2:30. U tom periodu oteo joj je telefon i ona se nije mogla nikome javiti, niti nazvati nekog da joj dođe pomoći. Sestra je tom prilikom zadobila veoma teške ozljede i nadamo se da neće imati neke ozbiljnije posljedice kasnije", kaže sugovornik.

Dodao je da je tortura nad nesretnom ženom završena tek drugi dan, kada je on ujutru otišao do njihovog stana i tu je zatekao s teškim ozljedama. 

Izvor:pogled.ba

na vrh članka