Kate Middleton i princ William proživljavaju horor: Ispred njihove kuće dogodila se strašna nesreća

Kate Middleton i princ William proživljavaju horor: Ispred njihove kuće dogodila se strašna nesreća

U Kensingtonskoj palači, osim Williama i Kate, živi još nekoliko članova kraljevske obitelji, a tamo su neko vrijeme živjeli i princ Harry i Meghan Markle.Svi domovi kraljevske obitelji strogo su čuvani pa je zapravo nevjerojatno da se ispred doma princa Williama i Kate Middleton odvila scena iz horora. Naime, u jezeru Round Pond blizu Kensingtonske palače pronađeno je mrtvo žensko tijelo.

Policajci su u početku identificirali nesretnu ženu kao britansku umjetnicu Endelion Lycett Green koja je nedavno nestala, no ubrzo je pronađena živa pa su se morali ispričavati njezinoj obitelji za krivu procjenu.

U Kensingtonskoj palači žive s njihovo troje djece - sinovima Georgeom i Louisom i kćeri Charlotte, a osim njih, palača je dom čak nekoliko članova kraljevske obitelji poput princeze Eugenie i njezinog supruga Jacka Brooksbanka.

Kako navodi britanska policija, smrt pronađene žene za sada se ne vodi kao nasilna. " Uzrok smrti za sada nije otkriven, ali ne tretiramo kao sumnjivu. Istraga je u tijeku", rekao je glasnogovornik Scotland Yarda. Iako se o ovom nesretnom događaju nije još nitko oglasio iz kraljevske obitelji, sigurno im nije svejedno.

Prije nego su se preselili u Frogmore Cottage u kojem su živjeli tijekom boravka u Velikoj Britaniji, Meghan Markle i princ Harry živjeli su s Kate i Williamom u Kensingtonskoj palači koja broji čak 20 spavaćih soba, pet raskošnih soba za prijem gostiju, prostorije pretvorene u garderobe, veliki dnevni boravci i još mnogo namjenskih prostorija. Sve je ukrašeno u klasičnom raskošnom stilu, a zapadno krilo posebno je dekorirala Kate.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka