Srpski mediji uvjereni da se Severina i Igor razvode te da je u pitanju treća osoba

Srpski mediji uvjereni da se Severina i Igor razvode te da je u pitanju treća osoba

U posljednjih se nekoliko dana u srpskim medijima ponajviše piše o razvodu Severine i Igora Kojića. Iako par o razvodu ništa nije govorio, već su duže vremena razdvojeni, a nisu si međusobno ni čestitali petu godišnjicu braka.

Ako je vjerovati srpskim medijima, razlog navodnog razvoda Severine i Igora je taj što se pjevačica pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem koji se već u samom početku protivio vezi Igora i Severine. 

Seve je navodno zbog Igora dala otkaz Petroviću iako su vrlo uspješno surađivali pa je sada, kako se čini, odlučila popraviti tu pogrešku.

Srpski Story tvrdi da je Igora razbjesnila Severinina objava na Instagramu na kojoj se nalazi i Petrović, a u čijem opisu stoji 'mali krug velikih ljudi'.

Navodno je Igor ispod te fotke napisao sljedeći komentar koji je Severina nedugo nakon izbrisala: "Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije."

Izvor:rtl.hr

na vrh članka