Slagao da je zaražen koronavirusom: Želio se ’riješiti’ supruge, pobjegao s ljubavnicom

Slagao da je zaražen koronavirusom: Želio se ’riješiti’ supruge, pobjegao s ljubavnicom

28-godišnji oženjeni muškarac iz Indije nedavno je završio u brojnim medijima nakon što je lagao svojoj obitelji o zarazi koronavirusom, koju je iskoristio kao izgovor za bijeg sa svojom ljubavnicom.24. srpnja Manish Mishra iz Navi Mumbaija nazvao je svoju suprugu i rekao joj da je pozitivan na covid-19 te da više ne želi živjeti. Zatim je isključio telefon, što je izazvalo paniku njegove obitelji. Nakon što je primila bizaran poziv, njegova supruga pozvala je brata u pomoć, a on joj je savjetovao ga prijavi policiji kao nestalu osobu.

Istraga koja je uslijedila pokazala je da je 28-godišnji nadzornik zapravo iskoristio bolest kao izgovor da napusti obitelj i pobjegne s ljubavnicom, prenosi Oddity Central.

"Moj test na koronavirus pokazao se pozitivnim, ne mogu više živjeti", rekao je uplakani Manish supruzi tijekom posljednjeg telefonskog poziva, ali policija je provjerila sve laboratorije u blizini posljednjeg mjesta na kojem je viđen, no ispostavilo se kako nitko pod imenom Manish Mishra nije testiran.

Zatim su se javili kod njegovog poslodavca, logističke tvrtke, i saznali da je nedavno otpušten zbog sudjelovanja u pokušaju prijevare. Napokon, nakon razgovora s nekima od njegovih prijatelja, saznali su da je imao aferu.

"Na temelju posljednjeg mjesta na kojem se nalazio njegov mobitel u Airoliju, pregledali smo sve snimke nadzornih kamera s tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil", rekao je Sanjeev Dhumal, viši inspektor policije Vashi. "Pratili smo ga sve do Ratnagirija. U međuvremenu smo također neprestano ispitivali njegove prijatelje i obitelj. Saznali smo da ima izvanbračnu vezu."

Policija je dodala kako su otkrili da je otpušten zbog financijske prijevare. Osim toga, nekoliko godina imao je aferu i htio se riješiti žene i kćeri. "Zbog toga je isplanirao svoju bolest i samoubojstvo", dodao je Dhumal.

Policija je napokon pronašla Mishru u gradu Indore, gdje je navodno živio sa svojom ljubavnicom, nadajući se da ga je obitelj otpisala kao mrtvog. No prije 10-ak dana odveden je natrag u Navi Mumbai, gdje je ponovo ujedinjen sa svojom obitelji.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka