Službeno priopćenje Pinka: Bebaniću je pružena adekvatna liječnička pomoć

Službeno priopćenje Pinka: Bebaniću je pružena adekvatna liječnička pomoć

Ne stišava se bura nakon diskvalifikacije Adija Bebanića iz rijalitija “Zadruga 4”. Društvene mreže gore, a u međuvremenu se oglasila i TV Pink.Kako su naveli, prinuđeni su da reagiraju zbog kleveta da pomenutom sudioniku nije pružena adekvatna medicinska pomoć. Priopćenje TV Pink i produkcije rijalitija “Zadruga” prenosimo u cijelosti.

- Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav, on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u „Zadrugu“, svjestan posljedica koje će snositi. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 eura. Podrška ovog natjecatelja iznijela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu. U pitanju je potpuna neistina, jer je u tijeku jučerašnjeg dana Adi Bebanić, proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav. Podsjećamo da je svim natjecateljima „Zadruge“, što je pokazano i na slučaju diskvalificiranog Adija Bebanića, 24 sata dostupna medicinska pomoć – stoji u službenom priopćenju TV Pink.

Podsjetimo, sudionik Zadruge, Adi Bebanić, samoinicijativno je odlučio da se ne vrati u “Zadrugu”, nakon što mu je tijekom jučerašnjeg dana pružena medicinska pomoć, jer mu je pozlilo samo nekoliko sati od njegovog ulaska u rijaliti, prenosi Avaz.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka