​Otac slavnog nogometaša i MMA borac mlatili se nasred ulice

​Otac slavnog nogometaša i MMA borac mlatili se nasred ulice

Na ulicama Srebrenika ovih se dana dogodila nevjerojatna tučnjava.

Na jednoj strani bio je Meho Bešić, otac poznatog nogometaša Muhameda Bešića, a na drugoj Fahrudin Ferizović, bosanskohercegovački MMA borac (na fotografiji).

Ferizović tvrdi da mu Bešić stariji duguje novac i da je zbog toga došlo do ove tučnjave koja je i snimljena.

– On je gradio kuću pa je od mene posudio 11.000 eura. Dakle, dužan mi je novac. Njegov sin Muhamed vratio je znatan dio duga, ali ostalo je spornih 2000 eura koje sam čekao da mi donese. Problemi su nastali kada mi je počeo prijetiti. To je učestalo od kada je izašao iz zatvora. Više puta me prijavljivao policiji, a u stvari on je meni prijetio. Slao mi je fotografije automatskih pušaka, pozivao me je putem telefona i psovao. Sve sam to uredno prijavio policiji. Govorili su mi da me traži te da sa sobom nosi pištolj – rekao je Ferizović za Dnevni avaz te opisao sukob: 

– Zaletio se vozilom u mene. Skrenuo sam i izbjegao ga. Izašao je iz automobila i nasrnuo na mene. Pokušavao sam ga smiriti. U jednom trenutku zavukao je ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Ozlijedio sam ga, ali samo sam se branio. Za njegov dug imam svjedoke. Kao čovjek sam mu posudio i njegov sin preuzeo je dug. Za ostatak duga kao polog mi je dao sat. Taj sat je posebna serija Wayne Rooney koja je izdana kada je taj igrač prešao iz Manchester United u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je kod mene založio. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac.


Ferizović misli da je Bešiću slomio nogu te napominje da ga je morao zadržati dok nije došla policija.  Inače, Meho Bešić poznat je kao incidentna osoba, a zbog nekoliko kaznenih djela već je bio u zatvoru. Njegov sin Muhamed Bešić igrač je Evertona, trenutačno vodeće momčadi Premiershipa. Bešić mlađi ima i 45 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a mediji pišu da u Engleskoj zarađuje 33 tisuće eura tjedno.

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka