Mate Bulić zaražen koronavirusom, u bolnici je, prima kisik

Mate Bulić zaražen koronavirusom, u bolnici je, prima kisik

Priče kako je pjevač Mate Bulić (63) na respiratoru i da je u teškom stanju brzo su se proširile društvenim mrežama nakon što je jedan svećenik na Facebooku napisao kako će moliti za njegov oporavak, piše portal 24sata.hr.

Inače Bulić je rođen u selu Blatnica u općini Čitluk, a pored Miroslava Škore i Marka Perkovića Thompsona, Bulić je jedan od omiljenijih pjevača među Hrvatima u zapadnoj Hercegovini.

Novinari portala 24sata.hr kontaktirali su Matin tim, koji su im demantirali da je pjevač na respiratoru, ali su rekli da je istina da se nalazi u bolnici.

“Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru”, rekli su za 24sata.

Dodali su i da su se oglasili oko ovog događaja zato što su htjeli skrenuti pažnju na to da bolest ne bira, ali i upozoriti druge da se što više paze i pridržavaju mjera kako bi zaštitili sebe, ali i druge.

“Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću”, istakli su.

/HMS/

na vrh članka