Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 15 Listopad 2017

BiH bira logo i slogan s kojim će ući u EU

Direkcija za europske integracije Vijeća ministara BiH pozvala je ovih dana sve zainteresirane osobe, profesionalne dizajnere, samostalne autore, kreativne timove i agencije da dostave prijedloge idejno-grafičkog rješenja vizualnog identiteta procesa europskih integracija BiH, piše Večernji list BiH.

Više...

Ivan Miklenić: Potvrda neiskorjenjive nade

Premda službeni susret vrhovnoga poglavara Katoličke Crkve sa svakim državnikom ima svoju vrijednost i veliku važnost, službeno primanje pape Franje predsjednika hrvatske Vlade Andreja Plenkovića u Vatikanu u subotu 7. listopada za Republiku Hrvatsku i za Katoličku Crkvu u Hrvatskoj višestruko je važno i znakovito.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Ivan Strinić asistent u pobjedi protiv Atalante, napokon slavio i Jurić - video

Sampdoria je do četvrte pobjede u ovoj sezoni došla pogocima u drugom dijelu, nakon što je prvi završio vodstvom gostiju 1-0 zahvaljujući pogotku Cristantea (21). U 56. minuti izjednačio je Zapata, a samo tri minute poslije Ivan Strinić je odlično ušao iz drugog plana po lijevoj strani te ubacio za strijelca Caprarija koji je Sampdoriji donio vodstvo 2-1. Konačnih 3-1 postavio je Linetty u 68. minuti.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed