Petak, 27 Listopad 2017

Promjene u primjeni dnevnih tarifnih stavova

Prelaskom na zimsko računanje vremena, u nedelju, 29. listopada doći će do promjene u primjeni većih i manjih dnevnih tarifnih stavova (razdoblja tzv. jeftinije i skuplje električne energije) za kupce koje električnom energijom opskrbljuje Javno poduzeće Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo, priopćeno je iz ovog poduzeća.

Više...

Kako izgleda život stranca u Njemačkoj kad nema posao i ne zna jezik

"SJEDIM tako poprilično pripit u busu, sasvim sam vraćam se doma u sitne sate i umalo da nisam zaspao kad na jednoj stanici ulazi šest pijanih pankera. Odmah sam se trgnuo, oko mene nigdje nikog, samo ja u svojoj košuljici i s nageliranom frizurom. Nije mi bilo svejedno, otrijeznio sam se u sekundi, kad oni se naredali jedan iza drugog i cvikaju karte", započeo je priču o iskustvima u Njemačkoj jedan Bosanac.

Više...

Trgovci u BiH ne smiju kupcima naplatiti vrećicu s logotipom

Ambalaža, omot ili vrećica, koja se koristi za pakiranje ili nošenje kupljenih proizvoda s vidljivim nazivom odnosno logotipom proizvođača ili trgovca smatra se reklamnim sredstvom, koje trgovac ne smije dodatno naplaćivati kupcu, rečeno je u Ministarstvu trgovine i turizma RS i Službi za zaštitu potrošača pri Ministarstvu trgovine FBiH, javlja N1. 

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed