Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 11 Studeni 2017

HKD Napredak raspisao natječaj za stipendiranje

Središnja uprava Hrvatskog kulturnog društva (SU HKD) Napredak na današnjoj sjednici donijela je odluku o raspisivanju natječaja za dodjeljivanje stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije iz Napretkova fonda za stipendiranje i sveučilište “Ivo Andrić – Vladimir Prelog” za akademsku 2017/2018. godinu.

Više...

Počela isplata poticaja poljoprivrednicima u ZHŽ-u

Poljoprivrednici, stočari i pčelari u Zapadnohercegovačkoj županiji prvi će put poticaje za proizvodnju dobiti u godini za koju su namijenjeni. Kako doznajemo iz Ministarstva financija Zapadnohercegovačke županije, ovih dana počela je isplata poticaja za biljnu i animalnu proizvodnju za 2017. godinu, piše Večernji list BiH.

Više...

Kaplanova obrana želi dokazati da je Marijo Raguž bio lakše ozlijeđen

Na Općinskom sudu u Čapljini jučer je nastavljeno suđenje u predmetu “Kaplan i ostali”, gdje se Salmiru Kaplanu, Ahmetu Ljuboviću i Demiru Mahmutćehajiću sudi za rušenje izbornog procesa u Stocu te nanošenje teških i lakih tjelesnih ozljeda Mariju Ragužu i Ivanu Periću. Nakon što je napadnut od strane Salmira Kaplana Raguž je hospitaliziran zbog nagnječenja vrata i prijeloma tiroidne hrskavice nastale uslijed udarca u vrat.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed