Utorak, 07 Studeni 2017

Brotnjo stiglo do važnih bodova u Trebinju

U posljednjem susretu 6. kola Premijer lige u futsalu ekipa Brotnja slavila je na gostovanju kod Leotara u Trebinju s 3:1.  Čitlučane je u vodstvo doveo Tomislav Bošnjak u 15. minuti, a četiri minute kasnije Duje Nevistić je poravnao rezultat.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Čović: Od dijaspore nam ne treba materijalna pomoć već povezivanje i lobiranje

Ključna poruka koju sam nastojao poslati u svim razgovorima s našim ljudima na Novom Zelandu i Australiji je da nam od njih ne treba pomoć materijalne prirode, već pozornost kakva je primjerice postojala devedesetih godina prema Hrvatskoj, ali u smislu vezivanja za nas. Jednostavno, da imamo lobi u svijetu koji će pratiti interese Bosne i Hercegovine, a i hrvatskog naroda u BiH – izjavio je za Fenu predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović rezimirajući rezultate višednevnog posjeta Novom Zelandu i Australiji, koji završava sutra.

Više...

Vrgorački poljoprivrednici konačno imaju razloga za zadovoljstvo: stižu milijuni za traktore, jagode i breskve

Sreći i zadovoljstvu nema kraja kod vrgoračkih poljoprivrednika ovih dana. Nakon dvije teške i tužne godine, gdje su im mraz, tuča i suša odnijeli gotovo svu ljetinu, sunce ih je ponovno malo obasjalo. Zahvaljujući LAG-u „Adrion“ na adresu 32 poljoprivrednika iz vrgoračkog kraja stiglo je 3,6 milijuna kuna nepovratnih sredstava iz EU fondova.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed