Nedjelja, 10 Prosinac 2017

Nigerijska ženska bob posada piše olimpijsku povijest

Zimske olimpijske igre u Pjongčangu počinju za točno 60 dana. Organizatori imaju mnogo briga sa sigurnosnog aspekta i nelagodu zbog izbacivanja Rusije, a prema vremenskoj prognozi bit će to najhladnije Igre u posljednjih 25 godina. No olimpizam nudi i mnogo zanimljivih priča poput one o nigerijskoj bob posadi.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Pripremite se na temperaturne šokove - razlike i do 20 °C - video

Već nekoliko dana svjedočimo naglim promjenama vremena i velikim razlikama u temperaturi zraka. No, čini se da još veći temperaturni skokovi i šokovi tek stižu. Jako i naglo zahladnjenje s petka na subotu, a s razvedravanjem uslijedilo je i prilično hladno nedjeljno jutro. Potom, uz pad tlaka i sve izraženiju južinu - i rast temperature, koji će se nastaviti sve do utorka.

Više...

Nevjerojatna priča o Hrvatu koji je za CIA-u vrbovao ljude s paranormalnim moćima

Glumac iz serije “Stranger Things” Joe Keery u nedavnom intervju za Wired na pitanje je li ta popularna serija zasnovana na istinitoj priči odgovorio je: “Da, zasnovana je na mjestu imena Camp Hero, u Montauku, New York, koje je bilo laboratorij za pokuse s ljudima što su se provodili za vrijeme hladnog rata. Mjesto se može vidjeti izvana, ali se ne može ući”, odgovorio je Joe Keery.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed