Utorak, 12 Prosinac 2017

Hamdija Abdić “Tigar” i ostali uhićeni pušteni na slobodu

Hamdiju Abdića, nekadašnjeg zapovjednika 502. viteške brigade Petog korpusa tzv. Armije BiH i četvoricu osumnjičenih jučer su, po naredbi Tužiteljstva USK, lišili slobode pripadnici Federalne uprave policije (FUP) zbog sumnje da su umiješani u ubojstvo generala HVO Vlade Šantića, koje se desilo u noći 08. na 09. ožujka 1995. godine u Bihaću. Od te noći, Šantiću se gubi svaki trag.

Više...

Preminuo gradonačelnik San Francisca

Gradonačelnik San Francisca Ed Lee, bivši odvjetnik za građanska prava koji je jednom tužio grad kojemu je došao na čelo kao prvi gradonačelnik kineskog podrijetla, umro je danas, rekli su dužnosnici.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Za građenje se čeka dozvola 158 dana, a za legalizaciju nelegalnog objekta devet dana

Svojom sporošću, golemom papirologijom, neriješenim urbanističkim i građevinskim planovima..., općine i gradovi u Federaciji BiH potiču nelegalnu gradnju, a rezultat inertnosti lokalnih institucija vlasti je porazan podatak da je više od 20 posto objekata u ovom bh. entitetu sagrađeno nelegalno, piše Večernji list BiH.. Prevencija nelegalne gradnje očekuje se kroz postupak izdavanja građevinskih dozvola.

Više...

U Ljubuškom održano predavanje : „Kako prepoznati, spriječiti i liječiti ovisnost o drogama u djece?“ - audio i foto

Ovisnosti su jedan od problema i izazova modernog doba, dobna granica ulaska u svijet ovisnosti se smanjuje, danas za drogom ili nekim drugim sredstvima ovisnosti mladi posežu već u osnovnoškolskoj dobi, te je stoga večeras u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održano predavanje za roditelje pod nazivom "Kako prepoznati, spriječiti i liječiti ovisnost o drogama u djece?"

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed