Četvrtak, 14 Prosinac 2017

Rod Steward: Dođite na koncert, bit će fantastično!

Dva puta uvršten je u Kuću slavnih rock'n'rolla. Prodao je više od 200 milijuna albuma. Za svoj doprinos glazbi dobio je Orden Britanskog carstva, odnosno titulu viteza. U 73. godini i dalje piše pjesme, održava koncerte te igra nogomet, kaže - kad god stigne. U veljači će održati koncert u zagrebačkoj Areni.

  • Objavljeno u Glazba
Više...

Burno u Parlamentu BiH: Povjerenstvo oborilo trošarine

Povjerenstvo za financije i proračun dalo je negativno mišljenje setu zakonskih rješenja iz oblasti trošarina. Ova informacija samo je dodatno zakomplicirala situaciju na Zastupničkom domu Parlamenta BiH, gdje se danas tijekom čitavog poslijepodneva vodila burna rasprava o trošarinama, pri čemu je velik dio vremena utrošen na brojna prepucavanja oko dnevnog reda, ali i hitnosti procedure usvajanja seta zakonskih rješenja iz ovog područja, javlja izvjestitelj Hrvatskog Medijskog Servisa.

Više...

FPMOZ promovirao 350 diplomanata

U Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače, danas je održana svečana promocija Fakulteta prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti. Ukupno je promovirano 350 diplomanata, odnosno 252 prvostupnika i 98 magistara. 

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed