Utorak, 26 Prosinac 2017

Proračun spreman unatoč SDP-ovoj “mini” u Parlamentu

Federalni proračun za sljedeću godinu spreman je za usvajanje, ali to ne znači da će i biti usvojen. Situaciju je nepotrebno zakomplicirala pričuvna bošnjačka koalicija u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH namećući hrvatskim kolegama zaključak o promjeni imena javnih poduzeća koja sadrže prefiks “hrvatski” ili naziv “Herceg Bosna”, piše Večernji list BiH.

Više...

Rukometaši počinju drugu fazu priprema za EP 2018.

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija okupila se za drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u Hrvatskoj. Treninge pod vodstvom izbornika Line Červara reprezentacija će odrađivati u Ivanić-Gradu sve do 31. prosinca.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Tri ključa hrvatske budućnosti: LNG, Agrokor i borbeni zrakoplovi

Poziciju hrvatske države u prošloj su godini odredile tri ključne riječi: LNG, Agrokor i borbeni zrakoplovi. Sve ostale državne neugode: od inflacije sporova sa susjedima, preko upozoravajuće blokade na međunarodnom planu (OECD) pa sve do poražavajuće haaške presude „hrvatskoj šestorci“ mogu se na neki način povezati s te tri ključne riječi: LNG, Agrokor, borbeni zrakoplovi.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed