Petak, 29 Prosinac 2017

Propovijed s jedine Sv. mise po želji generala Praljka: Po njemu pamtit ćemo ovo vrijeme

Pokojni general Slobodan Praljak u oporuci je poručio da želi da sveta misa za njega bude u Hercegovačkoj crkvi u Zagrebu. To je dakle bila sveta misa po njegovoj želji. Jedino na ovu misu došla mu je obitelj i intimni prijatelji iz rata i iz poraća. Bilo je ljudi sa Akademije umjetnosti iz vojske i svih krugova društva – ali samo osobni prijatelji, javlja glasbrotnja.net.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Od završetka rata ubilo se više od 3.500 branitelja!

Položaj branitelja u BiH, nije se ni 25 godina nakon rata popravio. Mnogi najbolji branitelji i dalje ne mogu osigurati ni minimalne uvjete sebi i svojim obiteljima.  Da je to tako, potvrdio je za „Avaz“ Ismet Harbinja, predsjednik Udruženja umirovljenika vojnih osiguranika Federacije BiH.

Više...

Na N1 televiziji: Robert Prosinečki ‘protiv povratka na Balkan’, danas se žestoko bori za klupu Bosne i Hercegovine

Bivši hrvatski reprezentativac i bivši trener Crvene zvezde, danas kandidat za izborničku klupu Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki gostovao je na N1 televiziji u emisiji Novi dan. Pritom je Prosinečki komentirao mogućnost da u konkurenciji s Amarom Osimom, bez obzira što mu dio medija nije sklon, preuzme reprezentaciju susjedne države.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed