Četvrtak, 24 Svi 2018

Wigemark i Krawczyk u petak na debati u Širokome Brijegu

U okviru projekta “Lokalna zajednica prEUzima inicijativu”, šef izaslanstva Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark nastavlja posjetu bh. općinama i gradovima i sudjelovanju na javnim debatama o ulozi lokalne zajednice u procesu pristupanja EU.

Više...

Cijene nekretnina u BiH rastu i nerealno su visoke

Cijene stanova ne padaju. Naprotiv, konstantno su u blagom porastu, ali smatram da se radi o napumpavanju cijena i da će balon kad tad puknuti. Nije realno da najniža cijena stana u bh. gradovima bude 2500 KM po kvadratu ili da najniža cijena stana, primjerice, u Trebinju iznosi 2000 KM, koliko god taj grad posljednjih godina radio na socijalnom uređenju, piše Večernji list BiH. 

Više...

Analiza: Zbog čega Čović ima velike šanse za ponovnu pobjedu

Dokazano visoka razina podrške u hrvatskom biračkom tijelu, razvijena stranačka infrastruktura koja obuhvaća sve krajeve gdje žive Hrvati, kao i nesnalaženje i neodlučnost oporbenih stranaka s hrvatskim predznakom samo su neki od faktora koji jamče predsjedniku HDZ-a BiH i HNS-a Draganu Čoviću da osvoji još jedan mandat u utrci za Predsjedništvo BiH, piše Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Zovko: EU mora jasnije odgovoriti na priljev migranata u BiH

Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko sudjeluje ovog tjedna u Rigi na ljetnoj školi Europske mreže ideja (EIN) koju je organiziralo prošireno predsjedništvo Europske pučke stranke (EPP). Glavna tema ovogodišnje ljetne škole EIN-a je „Europski način života – od teške i izazovne prošlosti do svijetle budućnosti“.

Više...

Umag bez Čilića i Ćorića, ali dolazi čovjek koji je u velikom naletu i kojem mnogi predviđaju sami ATP vrh!

Najbolji hrvatski tenisači neće igrati na ovogodišnjem izdanju umaškog ATP turnira, na koji se vraća branitelj naslova Rus Andrej Rubljov, a najveća zvijezda, možda i prvi nositelj turnira bit će najbolje rangirani britanski tenisač Kyle Edmund, otkrio je u direktor Plava laguna Croatia Opena Lawrence Frankopan na druženju s novinarima upriličenom u četvrtak u Zagrebu.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed