Utorak, 08 Listopad 2019

Poznati dalmatinski poduzetnici uložit će dva milijuna kuna u restoran na kultnoj lokaciji u Vrgorcu

Na sjednici Gradskog vijeća Vrgorca vijećnici su jednoglasno dali zeleno svjetlo za sklapanje ugovora o zakupu poslovnog prostora bivšeg restorana "Tin" s tvrtkom "Sol Tourism" d.o.o. iz "Grupacije Pivac". Epilog je to ranije provedenog natječaja na kojemu se Pivčeva turistička tvrtka jedina javila s namjerom da se nekadašnji restoran "Tin" obnovi i ponovno privede svrsi.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Sindikati državnih institucija nezadovoljni, traže povećanje plaća

Sindikati državnih institucija u Bosni i Hercegovini (Sindikat Uprave za indirektno-neizravno oporezivanje, Savez sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini i Samostalni sindikat državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH) izražavaju nezadovoljstvo zbog kontinuirane nebrige o uposlenicima državnih institucija. Najavljuju zajedničke aktivnosti u cilju poboljšanja statusa uposlenih u institucijama Bosne i Hercegovine, priopćio je Sindikat Uprave za indirektno oporezivanje BiH pozivajući se i na suglasnost navedena dva sindikata, prenosi Fena.

Više...

Položen kamen temeljac za autoput Beograd-Sarajevo

U prisustvu predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajućeg i članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, Šefika Džaferovića i Milorada Dodika, danas je u Sremskoj Rači položen kamen temeljac za izgradnju autoputa Beograd – Sarajevo.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed