Četvrtak, 07 Veljača 2019

Tadić: S obzirom na političke okolnosti iznimno je važan moj izbor u Dom naroda

Od ukupno 9 hrvatskih zastupnika dobio sam 5 glasova. Za nas je to bilo zaista prevažno s obzirom na ukupne političke okolnosti. Ovdje je došlo do raskola unutar bošnjačkog bloka, a to se vidjelo i prilikom samoga glasovanja, rekao je Ivo Tadić, izabrani izaslanik u Klubu Hrvata Doma naroda Parlamenta Federacije BiH te predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH, u izjavi za Hrvatski Medijski Servis. 

Više...

Most Svilaj: Spoj na mrežu cesta u Europi

Najznačajniji infrastrukturni projekt u regiji, međudržavni most Svilaj, spojit će za 15-ak dana lijevu i desnu obale Save ako vrijeme to dopusti. Radovi su na mostu započeli u rujnu 2016., a ovih dana privodi se kraju spajanje mosta s jedne i druge strane, unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama i povišenom vodostaju, Izvođač radova tvrtka Hering ulaže napore da se, unatoč otežanim uvjetima, radovi nastave, piše Večernji list. 

Više...

Ostojić hitno operiran!

Potpredsjednik SDP-a  i saborski zastupnik te stranke Rajko Ostojić operiran je danas na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb, potvđeno nam je iz te bolnice.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Fed Cup: Hrvatska svladala Gruziju, parovi donijeli pobjedu

Hrvatska teniska Fed Cup reprezentacija ostvarila je i drugu pobjedu na turniru Prve euro-afričke skupine koji se održava u britanskom Bathu. Nakon što su na startu sa 2-1 svladale Tursku hrvatske su tenisačice jednakim rezultatom bile bolje od Gruzije, pa će u petak protiv Srbije igrati za prvo mjesto u grupi B.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Znate li koji je najvredniji klub u NBA-u?

Iako je prema učinku u tekućoj sezoni trenutačno najlošiji u NBA ligi s 10 pobjeda i 43 poraza, New York Knicks prema poslovnom magazinu Forbes ponovno je najvredniji klub u američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed