Petak, 01 Ožujak 2019

Fra Jozo Zovko: Sve više spoznajemo zašto se Gospa u Međugorju dugo ukazuje, Crkva je u srce udarena

Gospina poruka 25. veljače 2019.
„Draga djeco! Danas vas pozivam na novi život. Nije važno koliko godina imate, otvorite vaše srce Isusu koji će vas preobraziti u ovom milosnom vremenu i vi ćete se kao priroda roditi u novi život u Božjoj ljubavi i otvorit ćete vaše srce nebu i nebeskim stvarima. Ja sam još s vama, jer mi je Bog dopustio iz ljubavi prema vama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Više...

​Čapljina: Gradi se oko 200 stanova, kupci i iz RH

Ekspanzija u oblasti stanogradnje jedna je od tema koje u Čapljini skreću pozornost javnosti. Tome u prilog govori i u nekoliko posljednjih godina izgrađenih stambeno-poslovnih zgrada te gradnja dviju stambenih zgrada u Pelinama uz Neretvu te nekoliko manjih stambenih objekata u zapadnom dijelu grada, piše Večernji list BiH.

Više...

Migranti se u Mostaru potukli s policijom

U četvrtak oko 16 sati nepoznati građanin je Policijskoj upravi Mostar prijavio da na Trgu Ivana Krndelja kod Autobusne stanice, grupa migranata prodaje mobilne telefone, za koje postoji osnov sumnje da su otuđeni od građana.

Više...

Starica poginula paleći korov

Policija Republike Srpske evidentirala je u četvrtak 11 prijava o požarima na otvorenom u kojima je jedna osoba iz Nevesinja izgubilla život te je pričinjena značajna materijalna šteta, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed