Četvrtak, 28 Ožujak 2019

Radovan Karadžić najavio žalbu

Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić – kojeg je Mehanizam za međunarodne tribunale osudio na doživotnu kaznu zatvora za genocid i druge zločine u BiH – najavio je podnošenje žalbe na dužinu kazne.

Više...

Posavac i Hercegovac postali ''kraljevi šećera'' u Hrvatskoj

Ujedinjenom hrvatskom industrijom šećera ubuduće će zajednički upravljati Posavac i Hercegovac. Tvornica šećera Osijek, Viro tvornica šećera i županjska Sladorana početkom tjedna primile su obavijest Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) kojom je utvrđeno da se njihova predložena koncentracija smatra dopuštenom, objavile su u zajedničkom priopćenju tri šećerane, piše Večernji list BiH.  

Više...

Boeing objavio izmjene na zrakoplovima 737 MAX

Američki proizvođač zrakoplova Boeing objavio je izmjene kontrolnih sustava povezanih s dvije nesreće zrakoplova tipa 737 MAX u kojima je stradalo više od 300 ljudi, a sigurnost zrakoplovstva bila je i tema u američkom Senatu gdje se kritiziralo uključivanje proizvođača u postupak izdavanja dozvola za vlastite zrakoplove.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Scenic grupa prijeti kaznenim prijavama Uljaniku

Ne dopuste li uljanikovci nastavak rada na polarnom kruzeru, slijede kaznene prijave i protiv Štrajkaškog odbora i protiv Uprave Uljanika. Stoji to u pismu odvjetnika Scenic grupe iz Australije, vlasnika polarnoga kruzera koji se gradi u pulskom škveru.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed