Svijet

Talijanske brojke i dalje zastrašujuće, španjolska statistika sve crnja

Cijeli svijet poziva na ostanak kod kuće i što manje socijalnih kontakata kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom jer brojevi samo rastu. U 183 zemlje svijeta od početka epidemije zabilježeno je 711.418 slučajeva zaraze, 33.563 ih je umrlo, a oporavljenih je 150.827.

Junaci s prve crte obrane od koronavirusa

S prve linije obrane od korona virusa Klinke za infektivne bolesti dr Fran Mihaljević u Zagrebu, donosimo priče zdravstvenih djelatnika koji više od mjesec dana nesebično daju sve od sebe kako bi pomogli oboljelima i rade 24 sata dnevno, i dok je njihov glavni motiv sačuvati naše zdravlje naš mora biti da ostanemo kod kuće jer tako pomažemo i njima i svojim najbližima. Upoznajte dio tima profesorice Alemke Markotić.

MVEP: Hrvati iz Tirola vraćaju se u zemlju

Hrvatski državljani koji su boravili u karanteni u Tirolu u nedjelju su krenuli u Hrvatsku, objavilo je ministarstvo vanjskih i europskih poslova, dodajući da je s tom skupinom prema svojim domovima krenula i skupina Slovenaca.

Hrvatska zapjevala "Moja domovina"! - video

Hrvatska je dala potporu zdravstvenim radnicima, policiji, vojsci i svima koji žrtvuju svoje zdravlje za nas. Točno u 20 sati građani su zapljeskali i zapjevali poznatu pjesmu. Pjevalo se, zasigurno u cijeloj zemlji, a naše kamere su snimile atmosferu u nekoliko njih.

Pretplati se na ovaj RSS feed