Svijet

Summit G7: trgovina, digitalni porez i nepredvidljivi Trump

Zadnji summit skupine G7 završio je šokantnim tvitom američkog predsjednika Donalda Trumpa kojim je iz predsjedničkog zrakoplova obavijestio svjetske čelnike da povlači svoj potpis sa završne deklaracije.

Kako je predsjednički kandidat Milanović ukinuo sigurnosne provjere dužnosnika?

Bivšem Plenkovićevom ministru uprave Lovri Kuščeviću prijeti kazneni progon zbog sumnje da je na nezakonit način stekao i povećao vrijednost svoje imovine, kao i imovine njemu bliskih osoba. Policija i USKOK privode kraju istragu o načinu na koji se taj istaknuti HDZ-ovac i prijašnji načelnik Općine Nerežišća obogatio.

Drago Krpina: S ‘ustašom’ Mesićem prvi put sam slušao i pjevao ‘Bojnu Čavoglave’

Žestina sporenja na hrvatskoj političkoj i medijskoj sceni o jednom jezičnom izričaju „ZA DOM SPREMNI“ koji se, kao njezin integralni dio, pojavljuje u pjesmi Marka Perkovića Thompsona „BOJNA ČAVOGLAVE“, nastaloj na vrhuncu velikosrpske agresije na Hrvatsku, zvuči pomalo nadrealno, piše Drago Krpina u kolumni za Narod.hr.

HDZ dao potporu Grabar Kitarović za novi predsjednički mandat

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a dalo je u srijedu potporu kandidaturi Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu republike kao i prijedlogu da Dubravka Šuica bude kandidatkinja za članicu Europske komisije, dok je za novog političkog tajnika HDZ-a izabran Ante Sanader, prenosi Hina.

Pretplati se na ovaj RSS feed