Svijet

U Srbiji 72 nova slučaja koronavirusa

U Srbiji su u posljednja 24 sata registrirana nova 72 slučaja koronavirusa, čime je ukupan broj oboljelih porastao na 33.384.

Rat u Nagorno Karabahu - državi koja ne postoji

Armenske vlasti proglasile su ratno stanje i opću mobilizaciju nakon novih sukoba koji su izbili u Nagorno Karabahu između tamošnjih separatista koje podupire Erevan i snaga Azerbajdžana. Nagorno Karabah regija je koja pripada Azerbajdžanu, no većinski je nastanjena etničkim Armencima.

Australska Viktorija ublažava ograničenja, broj zaraženih se smanjuje

Druga najmnogoljudnija australska država Viktorija koja je ujedno bila i žarište Covida-19 u zemlji, ubrzat će ublažavanje ograničenja socijalnog distanciranja, budući da se broj zaraženih usporio na manje od 20 slučajeva dnevno, rekao je premijer Daniel Andrews.

Što znati ako se planirate cijepiti protiv gripe

Zbog epidemije koronavirusne bolesti, cijepljenje protiv gripe ove će godine u Hrvatskoj započeti ranije, polovinom listopada, ukupno je naručeno 590.000 doza cjepiva, a u pripremi je plan provedbe cijepljenja uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Škoro: Janaf je kriminal 'par excellence'

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u nedjelju kako je bolje da je premijer znao za istragu u Janafu, a lagao da ne zna, nego da stvarno nije znao jer je to "kao da kapetan broda ne zna kuda plovi njegov brod".

Pretplati se na ovaj RSS feed