Vatreni nisu zaboravili Boga, a ni Bog ne zaboravlja svoju djecu

Vatreni nisu zaboravili Boga, a ni Bog ne zaboravlja svoju djecu

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva u nogometu! U polufinalu smo sinoć u Moskvi pobijedili Englesku rezultatom 2:1 i izazvali opće oduševljenje Hrvata diljem svijeta! Tko danas nije sretan, taj nije Hrvat!

Naši igrači pokazali su gard pobjednika! I svi odreda na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem, zahvaljuju Bogu!

Bog nas je nagradio – rekao je Dalić, među ostalim, nakon utakmice. Čovjek koji je uvijek isticao da mu je vjera i pripadnost Katoličkoj crkvi važna, i u tom je velikom trenutku – zahvaljivao Bogu!

Mi ćemo dat sve od sebe, pa šta dragi Bog da – glavni je slogan naših momaka u kockastim dresovima! I Bog je dao! Jer Bog nikada ne zaboravlja svoju djecu!

Zato, hvala ti, Bože, na našoj reprezentaciji! Čuvaj ih, štiti i brani od svakoga zla! Donijeli su nam toliko radosti! Jedina su nam sreća u ovoj nesretnoj državi!

Na blagdan svetog Benedikta, zaštitnika Europe, pod okriljem Majke Božje, pobijedili su u polufinalu SP-a i bacili hrvatsku naciju u trans!

Neopisivo smo sretni!

Najbolji su lijek za sve naše boli, najbolja terapija za sve naše muke! Došli su nam kao spas! I najradije danas ne bi ništa radila nego samo slavila i uživala u snimkama sinoćnje sjajne utakmice za pamćenje!

Snježana ŠETKA/MISIJA

na vrh članka