Hrvatska ministrica koja je bez vozačke pregazila i teško ozlijedila djevojčicu ponudila ostavku

Hrvatska ministrica koja je bez vozačke pregazila i teško ozlijedila djevojčicu ponudila ostavku

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac izjavila je u ponedjeljak da je ponudila premijeru Andreju Plenkoviću ostavku zbog prometne nesreće u kojoj je osobnim vozilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu u subotu u Vinkovcima, pri čemu je vozilom upravljala bez važeće vozačke dozvole."Ispričavam se hrvatskoj javnosti", rekla je. "Vozila sam 30 na sat, dobro znam tu ulicu.

Ja u subotu zbog šoka nisam bila u stanju dati izjavu. To što se meni dogodilo ne bih poželjela da se ikome dogodi. Krenula sam u trgovinu, ispred mene je izletjela djevojčica. Pozvali smo hitnu. Jako sam potresena. Ne znam što da kažem. Nisam ni znala da i je vozačka dozvola istekla, ali to me ne opravdava. Meni je samo drago da je djevojčica dobro, posjetila sam je u bolnici. Premijeru sam već u subotu ponudila ostavku, i jutros sam ponovno premijeru ponudila mandat na raspolaganje.

"Za vozačku nisam ni znala da mi je istekla, to me uopće ne opravdava, vozačka je istekla 9.6. 2016. godine", rekla je hrvatska ministrica.

Pogled.ba

na vrh članka