Hrvatska nakladna kuća Verbum gostuje u Frankfurtu na 71. po redu najvećem sajmu knjige na svijetu

Hrvatska nakladna kuća Verbum gostuje u Frankfurtu na 71. po redu najvećem sajmu knjige na svijetu

Bogat program obilježit će veliki broj događanja zbog kojih će Frankfurt ovih nekoliko dana postati središte svijeta knjige.

Od 16. do 20. listopada 2019. održava se najveći sajam knjige na svijetu, 71. Sajam knjige u Frankfurtu - Frankfurter Buchmesse, na kojem je i ove godine velik broj izlagača, oko 7500 nakladnika iz stotinjak zemalja svijeta, a među kojima je i nakladna kuća Verbum koju u Frankfurtu predstavljaju dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Od osobitog značaja je to što nakladna kuća Verbum u Frankfurtu predstavlja i izdanja koja su samostalno priređena i koja može ponuditi stranim izdavačima. Među ostalim vrijednim naslovima s kojima Verbum nastupa na Sajmu knjige u Frankfurtu je i izvrsna knjiga iz niza otačkih spisa Dijalog protiv pelagijevaca svetog Jeronima.

Plod najvećeg sajma knjige na svijetu je i niz uspješnih projekata ostvarenih u suradnji nakladne kuće Verbum i inozemnih partnera, na radost hrvatskih čitatelja.

Sajam će do 20. listopada posjetiti oko 300.000 posjetitelja, a bogat program obilježit će veliki broj događanja zbog kojih će Frankfurt ovih nekoliko dana postati središte svijeta knjige.

Svi ste dobrodošli!

MISIJA / VERBUM

na vrh članka