Škoro priznao da je suvlasnik parkirališta ispred bolnice Merkur

Škoro priznao da je suvlasnik parkirališta ispred bolnice Merkur

Gostujući u emisiji RTL Danas, bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro priznao je da je suvlasnik parkirališta ispred zagrebačke bolnice Merkur gdje se parkiranje naplaćuje 15 kuna po satu. Nije mu moralno upitno, prenosi RTL, to što se bolesnicima i njihovim obiteljima naplaćuje tako skup parking.

"Ja sam suvlasnik, nisam direktor. Sve cijene pa i tu određuje tržište. Tamo nije cijeli dan vrijednost 15 kuna. Možemo razgovarati o puno cijena koje se naplaćuju u Zagrebu. Ne znam koja je razlika... Trebalo je investirati puno novca da se naplaćujeto parkiranje. Nije mi cijena moralno upitna. To je posao kojim se bavi ta firma. Ja sam već izašao iz nekih poduzeća, ako treba izaći ću i iz tog. To znači da američki predsjednik Trump treba davati besplatno sobe u svom hotelu? Nisam samo ja sporan, ima drugih političara koji imaju firme", odgovorio je Škoro.

Naime, prošle je subote osnovao stranku Domovinski pokret Miroslava Škore a i dalje se samo nagađa tko bi mu mogli biti partneri. Ponovio je da je nakon izbora spreman razgovarati i s "crnim vragom", a novinarka ga je upitala znači li to i s SDP-om? "Crni vragovi su crni, žuti su žuti... Prepoznat će se oni, nema razloga da ih imenujem. Spreman sam razgovarati sa svima za boljitak Hrvatske. Nisam došao da budem diktator, da nekome budem tužitelj, sudac i porota. Hrvatski narod zanima zašto je utemeljen Domovinski pokret, koji su ciljevi. Javilo nam se 10.000 ljudi u dva dana, brzojav sam dobio iz Đurđevca, poslao ga je čovjek koji se želi učlaniti", rekao je Škoro pa još jednom ponovio da će razgovarati sa svima: "Normalno da ćemo razgovarati, ja sam kršćanin, katolik. Gomila problema izlazi iz toga što se ne razgovara", kaže Škoro.

Autor: CroExpress

na vrh članka