Veliki skok broja novozaraženih u Srbiji, Vučić ponovno zatvara Beograd?

Veliki skok broja novozaraženih u Srbiji, Vučić ponovno zatvara Beograd?

U posljednja 24 sata u Srbiji je 359 novozaraženih koronavirusom, a preminulo je šestoro pacijenata.U 24 sata je testirano  9013 osoba.

Prema posljednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima širom Srbije se nalazi 81 osoba, dok je 1.996 aktivnih slučajeva oboljelih od koronavirusa.

Kako javlja Blic, 80 posto novooboljelih je iz Beograda.

Vučić večeras potpuno zatvara Beograd?

Taj je list jutros doznao kako bi Vučić večeras mogao objaviti da potpuno zatvara Beograd zbog koronavirusa. Isto piše i B92.

Kako pišu, on će večeras gostovati na RTS-u te najaviti nove mjere za Beograd zbog pogoršanja situacije. Blic piše kako im je neslužbeno potvrđeno da se razmišlja o ponovnom uvođenju policijskog sata u večernjim satima, no vjerojatnije je da će potpuno zatvoriti Beograd, što bi značilo da će zabraniti ulaske u grad i izlaske iz njega.

Jučer je u Srbiji na koronavirus testirano 8626 osoba, 272 bilo je pozitivnih, a četiri osobe su preminule. Jučer je zabilježen i najveći skok broja pacijenata na respiratorima - s 42 na 73. Najveći broj zaraženih koronavirusom je iz Beograda.

B92 piše kako je, prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u posljednja 24 sata više od 80 posto zaraženih iz Beograda.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka