Uskrs radio ljubuski2xl

Otvoren hotel 'Olympia Sky', jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj

olympia hotelHotel 'Olympia Sky', jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj ukupne vrijednosti 172 milijuna kuna otvoren je u petak u Vodicama u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, ministra turizma Garija Capellija te posebnog izaslanika Predsjednice Tomislava Mađara te brojnih uzvanika iz političkog i društvenog života. 

Povodom otvaranja jedne od najvećih turističkih investiciji u Hrvatskoj posljednjih godina, ministar turizma Gari Capelli ocijenio je kako je to još jedna pobjeda hrvatskog turizma. Još jedna velika investicija od ukupno 40 hotela koji se otvaraju ove godine, a ukupna vrijednost je oko 800 milijuna kuna.

"To je znak da znamo prepoznati što nam treba. Vodice i Šibensko-kninska županija znaju upravljati svojom destinacijom te ostvaruju 30 posto više dolazaka u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. Ove godine očekujemo povećanje prihoda od turizma za 10 posto", poručio je ministar turizma Gari Capelli.Video pogledajte OVDJE: http://vijesti.hrt.hr/395627/otvoren-hotel-olympia-sky-jedna-od-najvecih-investicija-u-hrvatskoj
Hrt.hr

na vrh članka