Srijeda, 19 Prosinac 2018

Tolušić: Obećali Slavoniji 2,5 mlrd. eura do kraja mandata

Svjedoci smo svakodnevnog iseljavanja iz države, a ponajprije iz njezina istočnog dijela. Jasno je da ostanak stanovništva i bolji život mogu osigurati jedino ulaganja, nova radna mjesta i veće plaće.Stoga je zanimljivo da je sedmom sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem u Pakracu za projekte na području pet slavonskih županija osigurano gotovo 19 milijardi kuna, i to većinom iz europskih fondova.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Ina ima druge planove za rafineriju u Sisku

Ina u sklopu poslovnog plana za 2019. godinu planira početak provedbe programa kojim bi prerada sirove nafte bila koncentrirana u rafineriji u Rijeci, dok bi u Rafineriji u Sisku bio industrijski centar s drugim djelatnostima, izvijestila je Ina. Nadzorni odbor Ine prošli tjedan dao je prethodnu suglasnost za poslovni plan za 2019., a danas ga je odobrila i Uprava.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Vatreni momčad, Dalić trener, Modrić sportaš godine

Luka Modrić i Sandra Perković najbolji su sportaši Hrvatske, dok je hrvatska nogometna reprezentacija najbolja momčad u tradicionalnom izboru Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) koji je održan na Velikom danu hrvatskog sporta u zagrebačkome hotelu Westin. 

  • Objavljeno u Šport
Više...

Komšićev DF izbačen iz pregovora o formiranju vlasti u USŽ

Socijaldemokratska partija (SDP) BiH i Naša stranka (NS) izbacili su Demokratsku frontu (DF) iz pregovora o formiranju vlasti u Unsko-sanskoj županiji (USŽ). Zastupnik u Skupštini USŽ-a Amir Murić potvrdio je ovu informaciju za Klix.ba  ističući kako komunikacija između SDP-a i DF-a na razini USŽ nikada nije bila dobra zbog ranijih djelovanja ovih političkih subjekata u Skupštini USŽ.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed