Petak, 02 Veljača 2018

Dodijeljene nagrade Ponos Hrvatske

Večeras su dodijeljene nagrade za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu Ponos Hrvatske. Dobitnici su svojim su djelima i dobrim namjerama stvarali pozitivno ozračje na lokalnoj i široj razini te pokazali kako je ljudskost jedina trajna vrijednost. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Davis Cup: Hrvatska i Kanada izjednačene nakon prvoga dana

Nakon što je Borna Ćorić za dva sata i 20 minuta pobijedio Vaseka Pospisila te donio vodstvo hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji protiv Kanade, 18-godišnji Denis Shapovalov je za sat i 50 minuta svladao Viktora Galovića sa 6:4, 6:4, 6:2 i izjednačio rezultat na 1:1 u dvoboju prvoga kola Svjetske skupine, koji se odigrava u osječkoj dvorani Gradski vrt.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Djevojačka tuča ili udri jače manijače

Potukle se dvije djevojke. Grozno. Za svaku osudu. Ta spektakularna tuča dogovorena je i izvedena pred velikim auditorijem. Navijalo se kao da su bikovi u ringu, a ne djevojke. I sad, ono što je nastalo u javnosti je dodatna tuča „šupljim“ argumentima koje iznose nekakvi pedagozi, sociolozi, socijalni radnici. 

Više...

U procesu privatizacije hotel Stella, HTP Zenit-Bro, Energopetrol...

Rješavanje statusa, odnosno privatizacija, Salus hotela Stella d.o.o. Neum, HTP Zenit-Bro d.o.o. Neum, hotela Ero Mostar i Energopetrola d.o.o. Mostar bit će prioritet Agencije za privatizaciju Hercegovačko-neretvanske županije, stoji u planu te agencije za 2018., koji je usvojen na nedavnoj sjednici Vlade ove županije, piše Večernji list BiH.  

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed