Četvrtak, 22 Veljača 2018

Jedan od najviših Hrvata, teško bolesni branitelj Jere Lakoš, napokon dobio smještaj dostojan čovjeka

Teško oboljeli hrvatski branitelj Domovinskog rata, 50-godišnji Vodičanin Jere Lakoš, sa svojih 2,25 metara jedan od najviših Hrvata, u četvrtak ujutro je sanitetskim vozilom prevezen u Doma za odrasle osobe Zemunik u Zadarskoj županiji, specijaliziranu ustanovu koja pruža usluge skrbi izvan vlastite obitelji bolesnim odraslim osobama.

Više...

Franjevci iz cijelog svijeta posjetili Srebrenicu

Izaslanstvo franjevačkog reda iz SAD, Konga, Singapura, Indije i Italije danas su posjetili Općinu Srebrenica, javlja Fena. Član Hercegovačke franjevačke provincije i član Međunarodne komisije za dijalog na razini franjevačkog reda u svijetu fra Iko Skoko rekao je da franjevački red djeluje u 110 država u svijetu, te ima oko 15.  tisuća članova koji se zalažu za dijalog.

Više...

Inzko: Želimo spriječiti 'mostarizaciju' cijele BiH

"Moram iskreno čestitati Wigemarku jer kada je BiH dobila Upitnik, neki su pričali da će biti 9.000 odgovora na 3.000 pitanja. Sada imamo odgovore i to je dosta veliki posao bio i čestitam svim domaćim akterima", kazao je u razgovoru za N1 visoki predstavnik u BiH, Valentin Inzko.

Više...

Pogledajte prognozu Federalnog hidrometeorološkog zavoda

22.2.2018. - 12:11:37.U petak, 23.02.2018., u Bosni oblačno. Slab snijeg se prognozira uglavnom u Krajini, zapadu i dijelu sjevera Bosne, rjeđe u centralnim područjima. Na jugozapadu Bosne prije podne kiša ili susnježica. U Hercegovini slaba kiša u jutarnjim satima. Od večernjih sati do kraja dana u Hercegovini razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -2 i 1°C, na jugu zemlje između 3 i 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6°C, na jugu zemlje između 9 i 14°C.

Više...

Nije lako naći novog povjerenika za Agrokor

Nije lako naći novog povjerenika za Agrokor, iako je riječ o jednom od najplaćenijih poslova u zemlji. Poznato je da su u Vladi razgovarali s cijelom plejadom osoba. Među njima je danas spomenuti Jurica Novak iz savjetničke kuće McKinsey. On je to demantirao, ali prema informacijama koje imamo, ta bi kuća mogla biti angažirana u Agrokoru.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed