Subota, 03 Veljača 2018

Čilić i Dodig su neuništivi: 'Mi za ovo živimo!'

Hrvatska Davis Cup reprezentacija drugog dana prvog kola Svjetske skupine osvojila je i drugi bod. Marin Čilić i Ivan Dodig nakon lavovskog, troipolsatnog ogleda pobijedili su Vaseka Pospisila i Daniela Nestora u osječkom Gradskom vrtu s 3:2 u setovima (2:6, 3:6, 6:4, 7:5, 6:2).

  • Objavljeno u Šport
Više...

Čilić i Dodig bili na korak od poraza, a onda pobijedili Kanađane

Marin Čilić i Ivan Dodig senzacionalnim su preokretom nakon tri sata i 20 minuta borbe pobijedili Daniela Nestora i Vaseka Pospisila s 2:6, 3:6, 6:4, 7:5, 6:2 u subotnjem dvoboju parova, u uzavreloj atmosferi osječkog Gradskog vrta, te hrvatsku Davis Cup reprezentaciju doveli na jedan korak od pobjede i plasmana u četvrtfinale Svjetske skupine. 

  • Objavljeno u Šport
Više...

Životna priča svećenika iz Hercegovine koji je proslavio stoti rođendan

Život treba živjeti uvijek svjestan kako ćeš umrijeti” rečenica je koja s tako malo riječi tako dobro opisuje život fra Bazilija Pandžića, svećenika koji proslavlja svoj stoti rođendan. Ovom rečenicom vodio se kroz cijeli život, život u kojemu je ostvario, proživio i preživio toliko toga, što ne bi dovoljno dobro opisali ni najbolji pisci svijeta. Prvih 100 ljeta života kaže nam fra Bazilije brzo mu je proletilo.. i danas se jako dobro osjeća. Nedavno je posjetio i rodne Drinovce, javlja Naša TV.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed