Ponedjeljak, 05 Veljača 2018

Novi val: Iselilo 250.000 Hrvata

U Frankfurtu na Majni u subotu poslijepodne je u organizaciji Hrvatsko-europske kulturne zajednice održana javna tribina pod nazivom „Nova hrvatska migracija" na kojoj se govorilo o aspektima novog vala iseljeništva iz Hrvatske u Njemačku posljednjih godina.

Više...

Splitski trgovac otkriva sve traženije oružje među Hrvatima, riječ je o puški od 80 tisuća kuna koja pogađa muhu na 300 metara

Prije nekoliko dana iz Las Vegasa se u Split vratio Boris Ercegović, vlasnik i direktor splitske tvrtke "Aservo", koja se bavi trgovinom oružjem, streljivom, vojnom i policijskom opremom, kao i avanturističkom opremom, a koji je ujedno i vlasnik trgovine oružja "Magnum". Bio je na najznačajnijem i najvećem svjetskom sajmu oružja.

Više...

Sudbina Amara Kozlića i dalje ostaje nepoznata

Navršila se godina dana od teške prometne nesreće u kojoj su zauvijek izgubljeni životi trojice mladića sa područja Zenice, nakon što su u blizini Lašvanske petlje Audijem sletjeli u rijeku, a tijelo Amara Kozlića, jednog od stradalih, još nije pronađeno, piše Faktor.

Više...

Navijač Vojvodine urnebesnom izjavom nasmijao cijelu regiju: evo kako je policiji objasnio zbog čega je gurnuo hrvatskog suca u bazen

Navijač Vojvodine koji je u subotu gurnuo u bazen suca Mrka Matijevića priveden je u policiju gdje je dao izjavu nakon koje je pušten. Izvjesni V.N. Opisao je svoje viđenje cijelog događaja koji se dogodio dvije sekunde prije kraja susreta Vojnvodina – Crverna zvezda (7:7), a prema njemu je krenou prema izlasku sa bazena kada ga je uhvatio grč u nozi, te se zbog toga nespretno sapleo i sasvim slučajno naslonio na suca kojeg je, eto nehotice, gurnuo u bazen.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed