Srijeda, 07 Veljača 2018

U akciji 'Neon' uhićene Selma Delić i Arnela Ožegović

U akciji "Neon" koju Federalna uprava policije provodi od jučer danas su uhićene Selma Delić i Arnela Ožegović, potvrđeno je za Klix.ba. Za razliku od Selme Delić o kojoj se ne zna mnogo, Ožegović je dobro poznata policijskim službenicima MUP-a KS i javnosti po brojnim kaznenim djelima. 

Više...

Umjesto 4,5 milijardi maraka, arapski investitori još nisu platili ni zemljište

Ono što je Večernjak pisao prije nekoliko mjeseci, pokazalo se istinitim. Projekt pod nazivom “Buroj Ozon”, čija je vrijednost procijenjena na 4,5 milijardi maraka i u sklopu kojeg se trebalo izgraditi golemo turističko naselje iza kojeg je stala privatna tvrtka Buroj Property Development iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, već treću godinu čeka na realizaciju.

Više...

Deru cajke na Jadranskom radiju: Prijete nam bombom, zovu nas radio ciganluk, a nama slušanost porasla 100 posto!

"Ja imam tetku koja nikada udavala se nije, svoju krštenicu ko zmija noge krije, tamo vamo, sve u svemu jednom rečju, kao Godoa ceo život čekam teču. Al' puče tetka kao grom iz vedra neba, shvatila je da joj ipak neko treba, svesna godina da ne može da bira, našla Kineza da je ženi zbog papira. Jer para ne, jer para nema nema, nema, nema, al' nije sića, brate petnaest somića", otpjevala je u studiju još 2004. makedonsko-srpska pjevačica Tijana Dapčević u svojoj "Zemlji snova", tek jednoj od rado slušanih pjesama u eteru splitskog Jadranskog radija, čiji su vlasnici i urednici odlučili srušiti sve glazbene barijere i u radijski program u srcu Dalmacije uvrstiti i prekogranične hitove s istoka.

Više...

Pogledajte tko je sve prošlih godina bio Krnje, pa nitko nije cenzurirao karnevale!

Ove je godine na dječjem karnevalu u Kaštelima spaljen je i u more bačen Krnje koji je simbolizirao LGBT slikovnicu „Moja dugina obitelj“. Krivac je na sebi imao natpis “slikovnica” i “mama + mama” s jedne strane te “tata + tata” s druge strane, u duginim bojama. Ove je godine odabir Krnje izazvao pobunu, iako je i ranije bilo raznih likova Krnje na koje se nitko nije bunio.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed