Utorak, 18 Veljača 2020

Susjedi i svijet o govoru Zorana Milanovića

Inauguracija Zorana Milanovića za novog hrvatskog predsjednika u utorak je bila najvažnija vijest iz inozemstva u elektroničkim medijima u Bosni i Hercegovini, kojima je i dalje u fokusu unutarnjopolitička kriza prouzročena prijeporima oko uloge Ustavnog suda.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Priča jednog branitelja: Borba s karcinomom i otkaz

Jadranko Vukanović već je mjesec dana u šoku, poslodavac mu je uručio otkaz. U zemlji brojnih izgubljenih radnih mjesta to i ne bi bila vijest da nije riječ o osobi kojoj ova zemlja duguje. Još jedan primjer u nizu kako loše politike tjeraju ljude van iz zemlje.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Glavni stožer OSRH preuzima mornar Varaždinac

Prije same inauguracije postignut je i prvi dogovor premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića. Viceadmiral Robert Hranj bit će imenovan načelnikom Glavnog stožera. Na tom mjestu zamijenit će Mirka Šundova kojem istječe mandat.  Vojsku će prvi put preuzeti pripadnik Hrvatske ratne mornarice.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Vranković: Turnir u Splitu promocija je za hrvatsku košarku

Hrvatski košarkaški savez predstavio je kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre kojemu će biti domaćin u Splitu od 23. do 28. lipnja, a na kojemu će naši košarkaši u konkurenciji Njemačke, Rusije, Tunisa, Meksika i Brazila pokušati osvojiti prvo mjesto, jedino koje vodi u Tokio.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed