Petak, 13 Ožujak 2020

HT ERONET: Koristite digitalne kanale komunikacije s korisničkom podrškom

HT ERONET, kao društveno odgovorna tvrtka, u idućem razdoblju, a u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom i preporukama radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, poziva sve svoje korisnike i one koji to žele postati da, sukladno mogućnostima, preferirano koriste digitalne kanale komunikacije s korisničkom podrškom, s ciljem što kraćeg zadržavanja i kretanja u HT ERONET centrima.

Više...

Banane? Kava? Vino? Znaš li koje bi još namirnice prve mogle nestati?

Možda nismo toga svjesni dok kupujemo jagode koje su iz staklenika stigle u naše trgovine, ali i njima se smješi izumiranje u ne tako dalekoj budućnosti. Neke su vrste voća i povrća već veoma ugrožene i urod je sve manji, a prijeti opasnost da će ih sasvim nestati. Ne želimo živjeti bez čokolade (koja nije samo fina već i zdrava)! Jer i ona je na popisu...

Više...

Odgođena posjeta princa Charlesa BiH

Britanska Vlada zatražila je, zbog razvoja situacije vezane za pandemiju koronavirusa Covid-19, da njihova kraljevska visočanstva odgode posjete Bosni i Hercegovini, Kipru i Jordanu, napisao je na Twitteru ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u BiH Matthew Field.

Više...

Korona raščistila zrak u Italiji - video

Nakon što je korona virus smanjio zagađenje zraka u Kini, isto se dogodilo i u Italiji. Satelitske snimke koje je objavila NASA pokazuju kako je opasan virus utjecao i na kvalitetu zraka u sjevernoj Italiji - upravo dijelu koji je najviše pogođen u cijeloj državi, ali i u Europi. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Solidan ždrijeb na kvalifikacijama u Londonu

Usprkos svjetskoj pandemiji koronavirusa, europski boksači će sljedeća dva tjedna u Londonu odraditi kontinentalne kvalifikacije za Olimpijske igre. Među ostalima, osam hrvatskih natjecatelja danas je dobilo svoj ždrijeb.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed