Četvrtak, 30 Travanj 2020

Pad broja turista za čak 75 posto

Ukupan broj dolazaka turista u ožujku  2020. godine u FBiH iznosio je 16.186 što je za 75 posto manje u odnosu na ožujak 2019. godine, a u odnosu na veljaču 2020. godine manje  za 63,1 posto. Udio domaćih turista je 40,3 posto, a stranih turista 59,7 posto.

Više...

Od FU CZ zatraženi detaljni izvještaji o svim nabavkama, te zasjedanje Parlamenta

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je, na današnjoj sjednici koja je održana u Sarajevu, zadužila Federalnu upravu civilne zaštite, federalne uprave i federalne upravne organizacije, te sva federalna ministarstva i druge federalne institucije da joj, najkasnije do 8. svibnja 2020. godine, dostave detaljne informacije, s popratnom dokumentacijom, o svim nabavkama provedenim od usvajanja Odluke o proglašenju stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19) na području Federacije BiH, kao i kriterijima na osnovu kojih su izabrani dobavljači.

Više...

Otvoreno: Kako potaknuti rast BDP-a u budućnosti?

Održivi gospodarski rast i razvoj, povezivanje obrazovanja s tržištem rada i održivost javnih financija tri su glavna cilja Vladina paketa nacionalnih reformi. Prioriteti su, među ostalim, unaprjeđenje poslovnog okruženja i javne uprave te povećati učinkovitost pravosuđa.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed