Utorak, 19 Svi 2020

Znate li kolika je plaća direktora Zemaljskog muzeja BIH?

Nakon svih do sada poznatih i javno objavljenih problema u kojima se nalazio i nalazi Zemaljski muzej BiH, danas je objavljena platna lista za ožuj ak 2020. godine direktora ovog muzeja Mirsada Sijarića. Priloženi iznos, koji je kod mnogih izazvao nevjericu, govori da plaća direktora državnog muzeja iznosi 642,38 KM neto, uz napomenu da ista neće biti uplaćena do daljnjeg.

Više...

Čovjek koji je kardinala Puljića nazivao svinjom i prijetio mu smrću i dalje na slobodi - video

Osoba koja je za vrijeme mise u Sarajevu kardinala Puljića nazivala svinjom i prijetila mu smrću, niti je uhićena, niti je protiv te osobe pokrenuta istraga, niti podignuta optužnica. On je samo prekršajno kaženjen zbog narušavanja javnog reda i mira. I to je učinjeno kako bi se onemogućilo podizanje optužnice, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Još dvojica hrvatskih pisaca napustila P.E.N.

Bura u P.E.N.- u nakon prosvjednog pisma protiv mise za žrtve Bleiburga i križnoga puta koja je održana u Sarajevu se ne smiruje. Nakon što su jutros iz članstva P.E.N. Centra u BiH istupili Ivan Lovrenović, Miljenko Jergović, Željko Ivanković i Ivica Đikić danas su isto napravili Milo Jukić i Mirko Marjanović.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed