Ovogodišnje predstavnice Srbije na Eurosongu, ženski trio Hurricane točno u 18 sati predstavile su pjesmu “Loco Loco” koju će u svibnju otpjevati u Nizozemskoj. Napisali su je Nemanja Antonić i Sanja Vučić, produkciju i aranžman je uradio Darko Dimitrov, dok je spot napravio fotograf i redatelj Dejan Miličević.

Srbija će u Rotterdamu nastupiti 20. svibnja u prvome dijelu drugog polufinala. Grupa Hurricane prošle je godine pobijedila na Beoviziji s pjesmom “Hasta la Vista” koju su trebali izvesti na otkazanom Eurosongu, a čelni ljudi televizijske kuće RTS odlučili su kako neće raditi novu Beoviziju pa je djevojkama napisana nova pjesma.

Hurricane – LOCO LOCO – Serbia 🇷🇸 – Official Music Video – Eurovision 2021

Hurricane will represent Serbia a at the Eurovision Song Contest 2021 with the song LOCO LOCO.-Composer: Nemanja AntonićLyrics: Sanja VučićArrangement: Neman…

Hurricane su rado slušane i u Hrvatskoj i često su im pjesme prve u trendu na YouTubeu. Grupu čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

Sanja je već predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine, Ksenija je kći poznatog srpskog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a za Ivanu se šukalo da je bila u vezi s Johnnyjem Deppom koji je prije dvije godine boravio u Beogradu.

Naša predstavnica Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock” trenutno se na kladionicama nalazi na 23., a Hurricane su na 26. mjestu.

PIŠE VINKO PAIĆ/slobodnadalmacija.hr